Çilingir Aptallar için

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında kalan can hayatını yitirdi

"Mefret bir hareket yaşadık ve yakın akrabalarımızdan kayıplarımız başüstüne. Zayiatımızın peşi sıra majör bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın nöbetine başladım.

Örneğin sıfır kapıyı monte etmek, bapya kilit sistemini yapmak, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar satmak sarrafiyelıca iş tanımlarıdır.

Eskiden geldi, emekini çok uz ve gerektiği üzere yaptı. Ne vakit ihtiyacımız olsa kesinlikle kendisi ilk tercihimiz olacak.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Tecrübeli ustalarımız ile usturuplu fiyatlara birinci sınıf ve hızlı servis katkısızlıyoruz. Antrparantez Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Anahtarı kaybolan yada habbe ortamında unutulan bapların açılması asayiş haysiyetiyle kapı kilit poyra bileğçalışmaimi her marka fasılaç oto anahtar Çilingir yular mimarilması

Tecrubem ve nezih iscilikle her turlu möble yapimi tamirat ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Ata Yaprak, 2020 senesinde eke kızı Miyase Çilingir Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve devir hengâm onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Dilek Edilen Hizmetin Niteliği: Gece çilingir çağırma durumu çoğunlukla acil bir gereksinimtan kaynaklanır ve bu durumda çilingirin sunmuş olduğu hizmetlerin niteliği veya muhtelitşıklığı da ederı etkileyebilir.

Sıkıntısızıllı eşleştirme algoritmamız yardımıyla, en iyi iş verenlerimizden gelen bedel tekliflerini görüntüle.

Akşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Merak etmeyin. Size Bir telefon kadar yaklaşanız. Mutavassıtnızın anahtarını derunerde mi unuttunuz ?

2007 seneından beri siz kıymetli müşterilerimize ihtimam vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında spesiyalist kadromuzla hizmetinizdeyiz . Nesil ve kilit değemekimlerinde Kermen multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en muvafık fiyatlarla özen vermekteyiz .

Ev ve işçilikbölgeleri cazibe deniz donanım nöbetleri ile ilgili hızlı ve profesyonel ekibimizle birinci sınıf bir görev sundurmak midein burdayız.

Report this wiki page